Het jaar van de man

AUTEUR(S): Yves Petry.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Das Mag Uitgeverij B.V. (Das Mag Uitgeverij B.V.).
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 184.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 125 x 17 mm.
GEWICHT: 228 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492478306.


BESCHRIJVING

Waar zich te verbergen voor het Beest dat deze wereld gemaakt heeft tot wat ze is, een oord van leugens, banaliteiten en opportunisme? Een jaar lang zoekt Helm Steen verbeten naar een vrij plaats voor zijn bedreigde mannenhart.
In dit relaas van Helms heftige, haast ziekelijke antagonisme met ‘de wereld zoals ze is’ houdt hij alleen stand door een uitbundige radheid van geest en tong, boosaardige humor – en zo nu en dan een mystiek uitzicht op een andere, meer met zijn innerlijk in overeenstemming zijnde wereld. De wondere paden die zijn geest bewandelt, voeren langs soms geniale, soms bizarre gedachten die de lezer heen en weer slingeren tussen betovering en onbehagen. Het jaar van de man is een boek dat meesleept, ontroert, soms buitengewoon vermakelijk is en soms goddeloos triest.

Yves Petry werd in 1967 geboren in Zuid-Limburg (België). Hij studeerde wiskunde en wijsbegeerte te Leuven. Verhalen van zijn hand verschenen in Nieuw Wereldtijdschrift, dat hem ‘de grote belofte’ noemde, en in Dietsche Warande & Belfort.Het jaar van de man is zijn debuutroman.

9,99

Op voorraad

Yves Petry. Het jaar van de man. Das Mag Uitgeverij B.V. (Das Mag Uitgeverij B.V.), verschenen in 2016. 184 pagina’s. Eerste editie. 200 x 125 x 17 mm. 228 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492478306.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 228 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.