Het grote dilemma op dinsdag spel: je loopt altijd achteruit of je zweet olijfolie

AUTEUR(S): Dilemma op Dinsdag.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Marloes Toonen.
UITGEVER: BIS Publishers BV (BIS Publishers BV).
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 60.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 133 x 98 x 50 mm.
GEWICHT: 387 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789063694463.


BESCHRIJVING

Een stroomschok krijgen als je hardop lacht óf je mond spoelen met zeep als je vloekt? Altijd bij een vreemde op schoot zitten in het openbaar vervoer óf één dag per week uit de vuilnisbak van de buren eten? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen!

De absurde dilemmas van Dilemma op Dinsdag zijn in een sociaal en grappig kaartspel gegoten, dat je niet alleen laat lachen, maar ook zorgt voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is.

In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!

Het spel bestaat uit 60 helften van een dilemma waardoor het mogelijk is om meer dan 1000 verschillende dilemmas te creëren. Het doel van het spel is, in beiden gevallen, om zo min mogelijk punten te scoren.

15,00

Op voorraad

Dilemma op Dinsdag. Het grote dilemma op dinsdag spel: je loopt altijd achteruit of je zweet olijfolie. Marloes Toonen. BIS Publishers BV (BIS Publishers BV), verschenen in 2016. 60 pagina’s. Eerste editie. 133 x 98 x 50 mm. 387 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 494.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 387 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.