Het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie

AUTEUR(S): Dilemma op Dinsdag.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: BIS Publishers BV (BIS Publishers).
JAAR: 2019.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 134 x 98 x 50 mm.
GEWICHT: 385 gram.
STAAT: Nieuw (New).
ISBN/EAN: 9789063695576.


BESCHRIJVING

Je hebt een robot-butler óf je kunt in een dier naar keuze veranderen? je hebt een magische kraan waar alle dranken naar keuze uit komen OF als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! Dit keer tussen twee opties waar je BLIJ van wordt. Voor deze blije editie van het Dilemma op Dinsdag-spel zijn de beste positieve dilemma’s geselecteerd, die je niet alleen laten lachen, maar ook nog zorgen voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is.
In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!

15,00

Op voorraad

Dilemma op Dinsdag. Het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie. BIS Publishers BV (BIS Publishers), verschenen in 2019. [?p.] Eerste editie. 134 x 98 x 50 mm. 385 gram. Staat: Nieuw (New).

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 494.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 385 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.