Het genootschap van onvrijwillige dromers

AUTEUR(S): Jose Eduardo Agualusa.

 

TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Harrie Lemmens.
ORIGINELE TAAL: Portugees.
UITGEVER: NBC-Uitgeverij Koppernik B.V. (NBC – Uitgeverij Koppernik BV).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 253.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 211 x 135 x 24 mm.
GEWICHT: 367 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492313447.

 

BESCHRIJVING

De Angolese journalist Daniel Benchimol droomt van mensen die hij niet kent. Moira Fernandes, een Mozambikaanse kunstenaar die in Kaapstad woont, ensceneert en fotografeert haar eigen dromen. Hélio de Castro, een Braziliaanse neurowetenschapper, filmt hen. Hossi Kaley, een hotelier en voormalige guerrillastrijder met een duister en gewelddadig verleden, heeft een heel andere en zelfs nog geheimzinnigere relatie tot zijn dromen. Dromen brengen deze vier personages bij elkaar in een dramatische reeks gebeurtenissen, in een land dat wordt gedomineerd door een totalitair regime dat op de rand van totale ineenstorting staat.
Het genootschap van de onvrijwillige dromers is een politieke, satirische en onderhoudende fabel die de werkelijkheid uitdaagt en in twijfel trekt terwijl hij pleit voor de terugkeer van de droom als een wapen van verzet in onze tijd.

19,50

Op voorraad

Jose Eduardo Agualusa. Het genootschap van onvrijwillige dromers. Harrie Lemmens. Vertaald uit het Portugees]. NBC-Uitgeverij Koppernik B.V. (NBC – Uitgeverij Koppernik BV), verschenen in 2018. 253 pagina’s. Eerste editie. 211 x 135 x 24 mm. 367 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492313447.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 367 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.