Het Europa van nu: de geschiedenis op heterdaad betrapt

AUTEUR(S): Nicoline Baartman, Colin Van Heezik, Peer Van Tetterode.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Joh. Enschede Amsterdam B.V. (UitgeverIJ).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 150.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 125 x 17 mm.
GEWICHT: 214 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789083106571 .


BESCHRIJVING

Het verhaal is altijd groter
dan de uitzending –
Erik Lieshout, regisseur In Europa

Soms hebben televisiemakers meer te vertellen dan ze in hun serie kwijt kunnen. Dat is zeker het geval bij In Europa, de succesvolle televisieserie naar het gelijknamige boek van Geert Mak. In die tijd maakte optimisme plaats voor pessimisme.
Rond de jongste serie, getiteld In Europa: De geschiedenis op heterdaad betrapt, verschenen verschillende door de televisieserie geïnspireerde verhalen in onder meer de VPRO Gids. Al die bijdragen, interviews en tweegesprekken met schrijvers, journalisten, activisten, filmmakers en kunstenaars komen samen in deze bundel. Van grensoverschrijdend gedrag in Noorwegen tot twittergetreiter in Frankrijk naar een dictatuur in zes stappen in Hongarije: Europa zucht en kraakt onder een veelvoud van ontwrichtende krachten. Een wereldwijde pandemie, populisme, terrorisme, migratiestromen en kwakkelende economieën zorgen voor spanning. Hoe kon de optimistische stemming zo snel omslaan? Welke signalen hebben we gemist?

11,90

Op voorraad

Nicoline Baartman, Colin Van Heezik, Peer Van Tetterode. Het Europa van nu: de geschiedenis op heterdaad betrapt. Joh. Enschede Amsterdam B.V. (UitgeverIJ), verschenen in 2021. 150 pagina’s. Eerste editie. 200 x 125 x 17 mm. 214 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 214 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.