Goudzand: verhalen, dagboeken en brieven

AUTEUR(S): Konstantin Paustovski.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Wim Hartog.
ORIGINELE TAAL: Russisch.
UITGEVER: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V..
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 661.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 236 x 162 x 48 mm.
GEWICHT: 1062 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789028261228.


BESCHRIJVING

Konstantin Paustovski schreef met Verhaal van een leven een van de mooiste egodocumenten uit de twintigste-eeuwse literatuur. Paustovski paart zijn ervaringen in de bloedigste en verschrikkelijkste episodes uit de Russische geschiedenis aan een buitengemeen goed ontwikkeld oog voor het schone, het ontroerende. Hartverscheurende tragiek en hartverwarmende liefde staan in zijn werk dan ook vaak naast elkaar. Dat verklaart misschien zijn immense succes in Nederland. De reeks vertalingen van Wim Hartog in de Privédomeinreeks werd zeer goed verkocht.

Maar nu is er de ‘onbekende Paustovski’: Goudzand. Verhalen, dagboeken, brieven, zeshonderd pagina’s nooit eerder in Nederlandse vertaling verschenen persoonlijke geschriften die Wim Hartog opdolf uit het Russische Verzameld werk en andere bronnen. Hartog laat Paustovski de ongelofelijke geschiedenis van diens eeuw vertellen. Voor de kenner een feest, voor wie nu met Paustovski kennismaakt een uitermate overtuigende inkijk in het werk van deze schrijver van wereldformaat.

36,50

Op voorraad

Konstantin Paustovski. Goudzand: verhalen, dagboeken en brieven. Wim Hartog. Vertaald uit het Russisch]. Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V., verschenen in 2016. 661 pagina’s. Eerste editie. 236 x 162 x 48 mm. 1062 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789028261228.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 1062 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.