Gespiegeld in een gouden oog

AUTEUR(S): Carson McCullers.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Tennessee Williams, Molly Van Gelder.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Singel Uitgevers (Athenaeum).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 140.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 125 x 13 mm.
GEWICHT: 174 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789025311841.


BESCHRIJVING

‘‘Zo is er in een plaats in het zuiden enkele jaren geleden een moord gepleegd. De hoofdrolspelers in dit drama waren: twee officieren, een soldaat, twee vrouwen, een Filipijn en een paard.’ Is dat niet een enorme spoiler aan het begin van deze roman? Bij McCullers is het juist een uitnodiging om verder te lezen…
Een eenzame soldaat raakt geobsedeerd door de vrouw van kapitein Penderton. Ze heeft een affaire met majoor Langdon, die met zijn depressieve vrouw vlak bij hen woont. Penderton realiseert zich intussen dat hij gevoelens koestert voor de soldaat, maar weet niet dat die ’s nachts zijn vrouw bespiedt.
Dit beklemmende en ontroerende verhaal werd bij verschijnen in 1941 bestempeld als immoreel en obsceen, vanwege de toespelingen op homoseksualiteit en seksuele passie, overspel en voyeurisme.

18,99

Op voorraad

Carson McCullers. Gespiegeld in een gouden oog. Tennessee Williams, Molly Van Gelder. Vertaald uit het Engels]. Singel Uitgevers (Athenaeum), verschenen in 2020. 140 pagina’s. Eerste editie. 200 x 125 x 13 mm. 174 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 174 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.