Genesis: het grote verhaal van de oerknal tot nu

AUTEUR(S): Guido Tonelli.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Hans Van den Berg.
ORIGINELE TAAL: Italiaans.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v..
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 239.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 215 x 136 x 22 mm.
GEWICHT: 330 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789403184104.


BESCHRIJVING

Wat gebeurde er eigenlijk in de eerste momenten van ons universum?
Misschien wisten de oude Grieken het gewoon al, en was er inderdaad enkel chaos in het begin. Modern wetenschappelijk onderzoek lijkt dit in elk geval te bevestigen. Om uit te zoeken hoe ons universum is ontstaan en hoe het er nu uitziet, speuren onderzoekers elke dag de verste uithoeken van de sterrenstelsels af met gigantische telescopen en reconstrueren ze mogelijke scenario’s in enorme deeltjesversnellers. Hun doel is om meer te weten te komen over het einde van ons universum – dat onvermijdelijk lijkt.

Guido Tonelli beschrijft deze zoektocht op een zeer toegankelijke manier en met ongekende precisie. Aan de hand van de zeven dagen waarin God volgens de Bijbel de wereld geschapen zou hebben, vertelt hij in Genesis het overweldigende verhaal van de miljarden jaren waarin ons universum is geworden zoals het nu is. Zo toont hij ons waar we vandaan komen, en geeft hij ons de inzichten die we nodig hebben om onze toekomst op aarde veilig te stellen.

22,99

Op voorraad

Guido Tonelli. Genesis: het grote verhaal van de oerknal tot nu. Hans Van den Berg. Vertaald uit het Italiaans]. Uitgeverij De Bezige Bij b.v., verschenen in 2020. 239 pagina’s. Eerste editie. 215 x 136 x 22 mm. 330 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789403184104.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 330 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.