Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool

AUTEUR(S): Stefaan Van Laere.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan.
JAAR: 2014.
PAGINA’S: 186.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 148 x 15 mm.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789492007001.


BESCHRIJVING

Eerste boek van nieuwe uitgeverij Partizaan
Stefaan Van Laere (°1963) is al meer dan de helft van zijn leven beroepsauteur. Van zijn hand verschenen ruim 75 boeken in een brede waaier aan genres, zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen. Die vele interesses van de auteur resulteren in een oplage van ruim 400.000 exemplaren.
‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’ is meteen ook het allereerste boek van de nieuwe uitgeverij Partizaan, die zich profileert als eigenzinnig en buiten de lijntjes kleurend.
Korte inhoud
Baziel is wat fier op zijn naam. Afgeleid van ‘basileos’, Grieks voor ‘koninklijk’. Zo voelt hij zich ook, daar op dat sobere, duistere kamertje in de havenbuurt. Dat ze hem maar met rust laten!
De gedachten van Baziel gaan alle kanten uit. Eerlijk gezegd, soms heeft hij veel weg van een ongeleid projectiel. Alles en iedereen moet er dan aan geloven, niemand is nog veilig voor zijn soms vilaine kritiek. Maar, zo vindt hij zelf, het is goed bedoeld, hij wil alleen maar zijn medemens helpen. Wilden ze maar luisteren, de dwazen! Dat moeten ze het zelf maar weten, hij kan niet meer dan zijn best doen. Als ze zo beginnen, staat hij niet voor de gevolgen in.
Wraak die aan de ribben blijft kleven, vergt de nodige voorbereiding. Het is niets minder dan oorlog. Je trekt maar beter tot de tanden gewapend ten strijde.

18,50

Op voorraad

Stefaan Van Laere. Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool. Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan, verschenen in 2014. 186 pagina’s. Eerste editie. 210 x 148 x 15 mm. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789492007001.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.