Geflipt: leven met een bipolaire stoornis

AUTEUR(S): Thomas Alberico.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: De Vliegende Keeper (Willems Uitgevers).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 194.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 232 x 152 x 18 mm.
GEWICHT: 316 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492419163.


BESCHRIJVING

Thomas Alberico heeft een beestje. Soms maakt het hem somber, zelfs suïcidaal. Dan verliest hij alle hoop en voelt zich nutteloos. Weg is de opgewekte, zelfzekere persoon die iedereen kent. De depressie slaat toe.

Soms gaat het beestje in overdrive. Dan vallen alle remmingen weg en loopt Thomas zichzelf voorbij. Hij slaapt niet meer, eet nog amper, drinkt des te meer, werkt en gaat uit tot hij erbij neervalt. De manie maakt hem ongenietbaar. Na de vlucht komt opnieuw de val. Telkens weer.

Tussen die uitersten leeft Thomas zijn leven. Als vader, als zoon, als rapper, als mens die zijn bestaan zin en inhoud wil geven. In dit boek graaft hij niet alleen diep in zichzelf, maar aanschouwt hij ook zijn omgeving. Hij is dankbaar voor de mensen die hem liefhebben, vaak ondanks alles. Hij probeert zijn beestje een plaats te geven in het leven dat hij wil leiden.
‘Ik ben Thomas en ik heb een bipolaire stoornis. Ik bén geen stoornis.’

Thomas Alberico heeft een bipolaire stoornis. Zijn leven wordt getekend door manische en depressieve periodes, met redelijk ‘normale’ en vaak langdurige tussenpozen. Als rapper A Thomas heeft hij vele honderden nummers opgenomen, poëtische expressies van zijn denken en gevoelsleven.

Met dezelfde overgave en creativiteit vertelt hij in dit boek het verhaal van zijn ‘fabricagefoutje’. Geflipt gunt ons een unieke blik in het leven en lijden van een mens die er zoals wij allemaal het beste van probeert te maken.

10,00

Op voorraad

Thomas Alberico. Geflipt: leven met een bipolaire stoornis. De Vliegende Keeper (Willems Uitgevers), verschenen in 2017. 194 pagina’s. Eerste editie. 232 x 152 x 18 mm. 316 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492419163.
NUR: 860.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 316 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.