En weg was haar neus

AUTEUR(S): onbekend.


MEDEWERKER(S): Robbert-Jan Henkes.
UITGEVER: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 351.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 218 x 140 x 36 mm.
GEWICHT: 568 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789028282070.


BESCHRIJVING

Engelse nursery rhymes staan aan de wieg van de hele Engelstalige literatuur. Er is geen genre waar ze niet te vinden zijn, overal duiken ze op. Deze schat aan wiegeliedjes en kinderversjes blinkt uit in vrolijkheid, absurdisme en plezier. De versjes zijn zo melodieus dat ze je een heel leven bijblijven.
Kinderversjes en wiegeliedjes zijn de bron van alle poëzie. Als het criterium voor de grootheid van dichters is hoe vaak en op hoeveel verschillende gelegenheden wij aan hun gedichten denken, dan verdient Moeder de Gans een monument in Westminster, naast dat van Shakespeare en Tommy Thumb, aldus Iona en Peter Opie, dé autoriteiten op dit gebied. In hun Oxford Nursery Rhyme Book verzamelden zij zon duizend verschillende rijmpjes en liedjes, van babydeuntjes, raadsels, tongbrekers, babyspelletjes, vinger- en teennamen, tot alfabetten, aftelrijmpjes, gebeden en slaapliedjes.
En weg was haar neus omvat een zeer ruime selectie van zon 250 versjes, vertaald en gekozen door Robbert-Jan Henkes, en door hem van toelichting voorzien.

24,99

Op voorraad

[?]. En weg was haar neus. Robbert-Jan Henkes. Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot), verschenen in 2018. 351 pagina’s. Eerste editie. 218 x 140 x 36 mm. 568 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789028282070.
NUR: 290.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 568 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.