Eerste liefde

AUTEUR(S): Ivan Toergenjev.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Carl Ebeling, Rebecca Ebeling.
ORIGINELE TAAL: Russisch.
UITGEVER: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.).
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 108.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 201 x 125 x 11 mm.
GEWICHT: 146 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028280625.


BESCHRIJVING

Ivan Toergenjev is een negentiende-eeuwer die voor alle tijden schreef en Eerste liefde behoort tot het beste wat er in die negentiende eeuw waar ook ter wereld is geschreven. Er is nauwelijks een verhaal dat beter laat navoelen wat het betekent om voor het eerst te vallen voor een iemand en dat diegene onbereikbaar blijkt.
Toergenjevs charmante, lyrische toon sluit naadloos aan bij de storm van gevoelens die zijn hoofdpersoon moet ondergaan. De jongen in kwestie is gegrepen door de jonge vrouw die naast hem komt wonen en er een groepje aanbidders op nahoudt. Op den duur valt hij ten prooi aan jaloezie, hoewel hij niet weet op wie hij die zou moeten richten. Ten slotte raakt hij door toedoen van de jonge vrouw verwikkeld in een kat-en-muisspel, dat onder de pen van Toergenjev tot een onvergankelijk en pijnlijk meesterstukje is geworden.

13,50

Op voorraad

Ivan Toergenjev. Eerste liefde. Carl Ebeling, Rebecca Ebeling. Vertaald uit het Russisch]. Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.), verschenen in 2017. 108 pagina’s. Eerste editie. 201 x 125 x 11 mm. 146 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789028280625.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 146 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.