Een weeffout in onze sterren

AUTEUR(S): John Green.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Nan Lenders.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Gottmer Uitgevers Groep b.v..
JAAR: 2014.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 224 x 150 x 29 mm.
GEWICHT: 494 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789047706601.


BESCHRIJVING

Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd – ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn.

Hazel laat Gus kennismaken met haar lievelingsboek: An Imperial Affliction van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Peter Van Houten om hem te vragen hoe het de personages vergaat nadat het boek is opgehouden. De tocht leidt hen naar Amsterdam, waar de schrijver als een kluizenaar leeft. Hij is in niets wat ze zich van hem hebben voorgesteld. En hun leven neemt een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.

Geen enkele samenvatting kan recht doen aan de kracht van deze roman. John Green heeft een meesterwerk geschreven dat door merg en been gaat, dat kracht geeft en vernietigt, dat ieder godsblij maakt dat hij lééft.

19,99

Op voorraad

John Green. Een weeffout in onze sterren. Nan Lenders. Vertaald uit het Engels]. Gottmer Uitgevers Groep b.v., verschenen in 2014. [?p.] Eerste editie. 224 x 150 x 29 mm. 494 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789047706601.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 494 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.