Een stand van de zon

AUTEUR(S): Donal Ryan.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Theo Burggraaf.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: NBC-Uitgeverij Koppernik B.V. (Uitgeverij Koppernik BV).
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 189.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 200 x 125 x 19 mm.
GEWICHT: 250 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789492313140.


BESCHRIJVING

Een oude man kijkt in de bange ogen van een inbreker die hem moet bewaken terwijl zijn broer mishandeld wordt; de bestuurder van een auto die verongelukte, waarbij een jong meisje omkwam, krijgt een band met de moeder van het meisje; een jongeman begint ’s ochtends aan zijn hardlooprondje, nadenkend over de puinhoop van zijn relatie, maar niet alles is zoals het lijkt.

Donal Ryans verhalen leggen de menselijke tragedie van eenzaamheid, isolatie en onthechting bloot. Soms vinden ze plaats in het alledaagse leven; soms worden ze opgeroepen door een noodlottige ontmoeting of een tragische beslissing. De verhalen beschrijven hoe mensen tot elkaar worden aangetrokken en zich vastklampen aan liefde. vaak in wanhopige omstandigheden.
In indringend en vaak ijzingwekkend proza beschrijft Donal Ryan de wrede schoonheid van het menselijke hart met al zijn verwachtingen en tekortkomingen.

18,50

Op voorraad

Donal Ryan. Een stand van de zon. Theo Burggraaf. Vertaald uit het Engels]. NBC-Uitgeverij Koppernik B.V. (Uitgeverij Koppernik BV), verschenen in 2016. 189 pagina’s. Eerste editie. 200 x 125 x 19 mm. 250 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789492313140.
NUR: 304.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 250 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.