Een kleine geschiedenis van bijna alles

AUTEUR(S): Bill Bryson.

 

TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Servaas Goddijn.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Olympus).
JAAR: 2015.
DRUK: 20+ editie.
FORMAAT: 211 x 136 x 35 mm.
GEWICHT: 524 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789046705186.

 

BESCHRIJVING

In Een kleine geschiedenis van bijna alles onderneemt Bill Bryson zijn meest avontuurlijke reis tot nu toe: die door het leven zelf. Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde nieuwsgierigheid als waarmee hij vele landen op de wereld bezocht en beschreef, legt hij nu de geschiedenis van het leven op aarde vast. Al zijn hele leven heeft Bryson zich afgevraagd of het mogelijk was de essentiële onderwerpen van belangrijke wetenschappen als geologie, scheikunde, paleontologie en astronomie, waarin de geheimen van het leven besloten liggen, op een duidelijke en spannende manier op te schrijven. Het resultaat van deze jarenlange obsessie is dit boek, waarin Bryson deze ingewikkelde zaken niet alleen ontsluiert maar ze ook op heldere, spannende en meeslepende wijze beschrijft.

Hoe kunnen ze weten hoe en wanneer het heelal begon en hoe het was toen het begon? Hoe weten ze wat er zich in een atoom afspeelt? En dan nog de vraag – misschien wel bovenal – hoe kan het dat wetenschappers vaak van alles lijken te weten, maar nog steeds geen aardbeving kunnen voorspellen of ons zelfs maar vertellen of we een paraplu moeten meenemen naar de races van volgende week woensdag?

17,50

Op voorraad

Bill Bryson. Een kleine geschiedenis van bijna alles. Servaas Goddijn. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Olympus), verschenen in 2015. [?p.] 20+ editie. 211 x 136 x 35 mm. 524 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789046705186.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 524 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.