Een jaar in de moestuin: groente en fruit uit eigen tuin

AUTEUR(S): Lucy Chamberlain.

 

TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Good Cook Publishing.
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 254.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 240 x 202 x 27 mm.
GEWICHT: 922 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789461432285.

 

BESCHRIJVING

Met Een jaar in de moestuin heeft de gebruiker een praktisch en overzichtelijk boekwerk in bezit voor jarenlang moestuinplezier. Voor beginners en gevorderden, voor mensen met een lapje grond, (postzegel)tuintje of balkon. Van A tot Z leer je optimaal moestuinieren.

Teel je eigen groente, fruit en kruiden en leer goed te plannen. Welke gewassen zijn de beste keuze voor de beschikbare ruimte? Hoe bereid je de grond voor en wat is het voordeel van telen in potten en bakken? Hoe voorkom je plagen en ziektes en welke combinaties werken optimaal?

Gemakkelijke gewassen, stap voor stap-schemas van groente- en fruitsoorten, allerhande rassen met hun specifieke kenmerken, kiemgroenten, kruiden en pluksla. Uitleg over de biologische aanpak, voorbeelden van luie tuinen, gezinstuinen, postzegeltuintjes of juist fancy-foodietuinen voor de liefhebbers van cavolo nero, tigerellatomaten en bimi. Met Een jaar in de moestuin was zaaien, kweken, oogsten en opeten nog nooit zo leuk.

Lucy Chamberlain. Een jaar in de moestuin: groente en fruit uit eigen tuin. Vertaald uit het Engels]. Good Cook Publishing, verschenen in 2020. 254 pagina’s. Eerste editie. 240 x 202 x 27 mm. 922 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 424.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 922 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.