Een foto uit eigen doos

AUTEUR(S): Willem Frederik Hermans.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v. (Thomas Rap).
JAAR: 1994.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 219 x 155 x 29 mm.
GEWICHT: 380 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789060054109.


BESCHRIJVING

Nadat in 1986 Koningin eenoog was verschenen, zou acht jaar later nog een andere publicatie met foto’s van Hermans volgen. Uitgeverij Thomas Rap verzorgde deze bijzondere uitgave: een doosje met zesendertig losse foto’s die als ansichtkaart konden worden verzonden, met bijgevoegd een boekje met de begeleidende tekst ‘Voordelen van de fotodoos’. De eerste en enige druk van Een foto uit eigen doos! Een hele doos vol foto’s van Willem Frederik Hermans verscheen in het voorjaar van 1994, in een oplage van 1.500 exemplaren. Deze eerste druk vormt het uitgangspunt voor de editie.

De tekstgeschiedenis van Een foto uit eigen doos! biedt een overzicht van alle in het onderzoek gebruikte documentaire primaire bronnen, met bibliografische verwijzingen naar gedrukt materiaal en beschrijvingen van niet-openbaar toegankelijk archiefmateriaal; dit onderdeel bevat bovendien uniek beeldmateriaal uit het archief-Hermans.

De tekstbezorging van Een foto uit eigen doos! bestaat uit drie lijsten. Bij de editeursingrepen wordt een overzicht gegeven van alle correcties die in de geëditeerde tekst zijn aangebracht. De twee andere lijsten geven overzichten van witregels die in de editie van Een foto uit eigen doos! samenvallen met het einde van een pagina en koppeltekens die voorkomen aan het einde van een regel.

Bron: Het Willem Frederik Hermans instituut

27,90

Op voorraad

Willem Frederik Hermans. Een foto uit eigen doos. Uitgeverij De Bezige Bij b.v. (Thomas Rap), verschenen in 1994. [?p.] Eerste editie. 219 x 155 x 29 mm. 380 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789060054109.
NUR: 652.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 380 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.