Duel

AUTEUR(S): Eduardo Halfon.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Lisa Thunnissen.
ORIGINELE TAAL: Spaans.
UITGEVER: Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 189.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 211 x 135 x 17 mm.
GEWICHT: 266 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028427709.


BESCHRIJVING

Met één literaire meesterzet verknoopt Eduardo Halfon verschillende losse verhalen tot een roman die je meteen opnieuw wilt lezen. ****

Al onze reizen zijn eigenlijk een en dezelfde reis, met meerdere haltes en overstappen.’ Eduardo Halfon laat het zijn hoofdpersoon zeggen, maar hij had het net zo goed over zijn eigen oeuvre kunnen hebben. De reis die Halfon aflegt in zijn verhalen, van de Verenigde Staten naar Guatemala, van Polen naar Italië, is een continuüm. Waar hij ook komt, elke nieuwe plaats roept vragen bij hem op over wie hij is en wat deze wereld is. Vaak speelt familie daarbij een belangrijke rol; de strijd tussen broers en zussen, een raadsel uit zijn jeugd, het eeuwigdurende gevecht van zijn joodse familie met de herinnering aan de holocaust.

De reis van Eduardo Halfon beweegt zich in het schemergebied tussen gebeurtenis en herinnering, tussen feit en vermoeden. Tastend zoekt hij naar een manier om die wereld in woorden te vatten. In Duel keert de bejubelde schrijver van De Poolse bokser terug; dit keer met nog persoonlijker verhalen, waarin verdwijnen en verlies terugkerende thema’s zijn. Als geen ander laat Halfon zien hoe mensen, herinneringen en zekerheden zomaar in rook kunnen opgaan. Net als de dingen tastbaar lijken te worden, vervliegen de woorden wanneer ze Halfons pen hebben verlaten.

21,99

Op voorraad

Eduardo Halfon. Duel. Lisa Thunnissen. Vertaald uit het Spaans]. Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek), verschenen in 2020. 189 pagina’s. Eerste editie. 211 x 135 x 17 mm. 266 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 266 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.