De zwaluw: een biografie

AUTEUR(S): STEPHEN MOSS.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Ambo/Anthos B.V. (Ambo|Anthos).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 188.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 208 x 139 x 22 mm.
GEWICHT: 355 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789026354793.


BESCHRIJVING

De zwaluw van Stephen Moss is het nieuwe boek van de geliefdste vogelschrijver van het Verenigd Koninkrijk, over het wonderlijke leven van de zwaluw. Op de poolgebieden na kun je hem over de hele wereld spotten: de zwaluw. Met zijn snelle, schichtige vlucht, kenmerkende gevorkte staart en voortdurende gekwetter is hij dan ook moeilijk te missen.

Na zijn succesvolle vogelbiografieën over het roodborstje en het winterkoninkje volgt de Britse vogelkenner Stephen Moss in De zwaluw een jaar uit het leven van deze vogel. Moss weet de raadselen waarmee de geduchte insectenjager – en globetrotter – is omgeven op een meeslepende wijze te ontrafelen, waarbij hij uiteraard oog heeft voor alles wat de zwaluw zowel ornithologisch als cultuurhistorisch interessant maakt. Met zijn oogstrelende uitvoering is De zwaluw van Stephen Moss het ultieme vogelboek voor het voorjaar.

20,99

Op voorraad

STEPHEN MOSS. De zwaluw: een biografie. Vertaald uit het Engels]. Ambo/Anthos B.V. (Ambo|Anthos), verschenen in 2021. 188 pagina’s. Eerste editie. 208 x 139 x 22 mm. 355 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 435.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 355 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.