De weg: roman

AUTEUR(S): Cormac McCarthy.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Guido Golüke.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Singel Uitgevers (De Arbeiderspers).
JAAR: 2015.
PAGINA’S: 176.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 216 x 135 x 15 mm.
GEWICHT: 231 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789029589826.


BESCHRIJVING

Wat een prachtig boek. Het knappe van McCarthy is dat hij veel dreiging tussen de regels door laat voelen […]. Boven alles heeft De weg een geweldige stijl, pakkende personages en genoeg materiaal om een avond lang over te praten. – Ionica Smeets in de Volkskrant

Nadat er een gloeiende vuurzee over het land is geraasd, doorkruisen een man en zijn zoontje het doodse Amerikaanse landschap. In deze met as bedekte, vergane wereld volgen zij de weg naar het zuiden. Het enige wat hen rest is te overleven in de snijdende kou, zonder elkaar te verliezen. Ze zijn alles voor elkaar.
De weg is een bespiegeling over de dunne scheidslijn tussen beschaving en woestenij, en over de alomvattende en soms beangstigende liefde die een kind voor zijn ouders voelt. Een ijzingwekkend meesterwerk.

20,99

Op voorraad

Cormac McCarthy. De weg: roman. Guido Golüke. Vertaald uit het Engels]. Singel Uitgevers (De Arbeiderspers), verschenen in 2015. 176 pagina’s. Eerste editie. 216 x 135 x 15 mm. 231 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 231 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.