De weg naar Little Dribbling: Een reis door Groot-Brittannië

AUTEUR(S): Bill Bryson.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Peter Diderich.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Olympus).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 348.
DRUK: 6de editie.
FORMAAT: 230 x 150 x 26 mm.
GEWICHT: 445 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789046707340.


BESCHRIJVING

Bill Brysons kennis over Groot-Brittannië ontwikkelde zich van ‘weet bijna niets’, naar ‘grondige vertrouwdheid’, tot ‘complete verbijstering: wat weet ik eigenlijk weinig’. Ineens realiseert Bryson zich namelijk dat hij in een land woont dat zich zo snel ontwikkelt dat het hem vreemd aandoet, een plek vol beroemdheden wier namen en talenten hij niet kan onderscheiden, acroniemen die hem moeten worden uitgelegd, gespreksonderwerpen die hij niet langer kan volgen. En precies op dat moment wordt Bryson opgeroepen om een test te doen voor het Brits staatsburgerschap.
Twintig jaar na zijn eerste kennismaking met Groot-Brittannië, die hij uitgebreid heeft beschreven in Een klein eiland – een van de meest geliefde reisboeken van de afgelopen decennia – besluit hij tot een gloednieuwe reis om ‘zijn’ land te herontdekken. Wederom leidt dat tot hilarische anekdotes waarmee hij de typische kijk van de Engelsen op hun eiland schitterend tot uitdrukking weet te brengen.

15,00

Op voorraad

Bill Bryson. De weg naar Little Dribbling: Een reis door Groot-Brittannië. Peter Diderich. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (Olympus), verschenen in 2019. 348 pagina’s. 6de editie. 230 x 150 x 26 mm. 445 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789046707340.
NUR: 508.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 445 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.