De verhalen die we onszelf vertellen: Samengesteld en ingeleid door Joost de Vries

AUTEUR(S): Joost De Vries, Joan Didion.

 

TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Koos Mebius.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Singel Uitgevers (De Arbeiderspers).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 332.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789029541176
.

 

BESCHRIJVING

Al sinds de vroege jaren zestig laat Joan Didion als geen andere schrijver op een indringende manier haar licht schijnen op het leven in Amerika. Joost de Vries (her)las haar verzamelde essays en maakte voor De verhalen die we onszelf vertellen een keuze uit iconische werken als Slouching Towards Bethlehem, The White Album en Where I Was From.

Van haar visie op de tegenculturen uit de sixties tot de revolutionaire politiek, van de mediafiguren van toen tot haar persoonlijke reflecties: Didions elegante en stilistisch briljante observaties hebben hun kracht tot op de dag van vandaag nog niet verloren. In haar inmiddels canonieke essays legt ze op een genadeloze manier haar vinger op de tijdgeest van de late twintigste eeuw.

23,50

Op voorraad

Joost De Vries, Joan Didion. De verhalen die we onszelf vertellen: Samengesteld en ingeleid door Joost de Vries. Koos Mebius. Vertaald uit het Engels]. Singel Uitgevers (De Arbeiderspers), verschenen in 2020. 332 pagina’s. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.