De stilte

AUTEUR(S): DON DELILLO.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Jan Fastenau.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Ambo/Anthos B.V. (Ambo|Anthos).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 124.
GEWICHT: .
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789026354465
.


BESCHRIJVING

In De stilte van Don DeLillo houden vijf personen een etentje op Super Bowl Sunday in het jaar 2022. Twee van hen zitten echter nog op een vlucht die dramatisch zal eindigen.

De stilte van Don DeLillo speelt zich af op een bijzondere zondag in het jaar 2022, Super Bowl Sunday. Vijf mensen hebben een etentje gepland in een appartement in Manhattan. Een emeritus hoogleraar natuurkunde, haar echtgenoot en een van haar oud-studenten wachten op een echtpaar dat zich aan boord bevindt van een vlucht vanuit Parijs, die dramatisch zal eindigen. Het gesprek gaat over van alles: van een telescoop in Chili tot bourbon, tot een manuscript van Einstein over de relativiteitstheorie uit 1912. Als de techniek om hen heen de geest geeft, komt de conversatie pas echt op gang. Wat volgt is een gesprek over wat ons menselijk maakt.

Zelden kon een roman op zo’n unieke wijze als gids dienen in een verwarrende wereld. Zelden waren DeLillo’s visionaire blik, verbeelding en taal zo verhelderend en urgent als nu in De stilte.

‘In deze wrange en scherpe bespiegeling over collectief verlies worden we plots afgesneden van alle zekerheden. De stilte heeft alle elementen van DeLillo’s werk in zich opgenomen en deze verfijnd.’ – Rachel Kushner

**** ‘Don DeLillo schrijft urgent en krachtig.’ – The Independent

16,99

Op voorraad

DON DELILLO. De stilte. Jan Fastenau. Vertaald uit het Engels]. Ambo/Anthos B.V. (Ambo|Anthos), verschenen in 2021. 124 pagina’s. . Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.