De reuzenkraak is liever lui en andere wetenschapsweetjes over dieren: en andere wetenschapsweetjes over dieren

AUTEUR(S): onbekend.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Irene Goede, Geert-Jan Roebers.
UITGEVER: Gottmer Uitgevers Groep b.v. (Gottmer).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 132.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 263 x 198 x 19 mm.
GEWICHT: 655 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789025771140.


BESCHRIJVING

De reuzenkraak is liever lui is een bundeling van de honderd leukste dierennieuws-artikelen uit De Kleine Wetenschap – de populaire kinderwetenschapspagina van het NRC Handelsblad.

Nieuwe ontdekkingen over dieren
Er is al veel bekend over dieren, maar ook nog heel veel niet. Iedere dag zijn wetenschappers hard aan het werk om nieuwe ontdekkingen te doen en de kennis te vergroten. In dit boek zijn honderd van de leukste nieuwe ontdekkingen bij elkaar gebundeld, de een nog verbazingwekkender dan de ander. De reuzenkraak is bijvoorbeeld slimmer dan we dachten, maar ook luier… wat toch ook weer slim is!

De Kleine Wetenschap
Ruim tien jaar lang illustreerde Irene Goede een wekelijkse rubriek met dierennieuws in De Kleine Wetenschap, de populaire kinderwetenschapspagina van het NRC Handelsblad. In de artikelen, die zijn geschreven door verschillende wetenschapsjournalisten, werd elke week een wetenschappelijke ontdekking op het gebied van diergedrag uit de doeken gedaan.

Natuurgetrouw én vrolijk
Voor De reuzenkraak is liever lui selecteerde bioloog Geert-Jan Roebers de honderd leukste artikelen. De natuurgetrouwe illustraties van Irene Goede hebben een kwinkslag die de speelse toon van de teksten perfect aanvult. Voor elk nieuwsgierig kind dat geen genoeg kan krijgen van dieren!

Verschijnt april 2019

18,99

Op voorraad

[?]. De reuzenkraak is liever lui en andere wetenschapsweetjes over dieren: en andere wetenschapsweetjes over dieren. Irene Goede, Geert-Jan Roebers. Gottmer Uitgevers Groep b.v. (Gottmer), verschenen in 2019. 132 pagina’s. Eerste editie. 263 x 198 x 19 mm. 655 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789025771140.
NUR: 223.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 655 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.