De overlevenden

AUTEUR(S): Alex Schulman.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Angélique De Kroon.
ORIGINELE TAAL: Zweeds.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v..
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 240.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 222 x 145 x 24 mm.
GEWICHT: 404 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789403132419.


BESCHRIJVING

De grote literaire bestseller uit Zweden. Een weergaloos en intens verhaal over een disfunctionele familie en de gevolgen van een groot trauma uit het verleden.
Drie broers keren terug naar het vakantiehuis bij het meer waar twintig jaar eerder een ongeluk heeft plaatsgevonden dat hun leven voor altijd heeft veranderd. Ze hebben de as van hun overleden moeder mee om uit te strooien. Dat het hun moeders wens was om niet naast het graf van hun vader uitgestrooid te worden, ontdekken ze pas de avond voor de crematie via een brief die de broers in haar appartement vinden.
Benjamin bestuurt de auto, Pierre zit naast hem en Nils zit op de achterbank. Het is een reis naar hun verleden, naar een tijd waarin ze als jongens door hun ouders volledig aan hun lot werden over gelaten. Nu zijn ze jongemannen, uit elkaar gegroeid, maar nog altijd verbonden door een gedeelde geschiedenis van strijd om de aandacht van hun vader, en om de onvoorspelbare liefde van hun moeder. Door haar dood raakt alles in een stroom versnelling en de spanning tussen de broers loopt op. Welke tragedie heeft zich destijds precies afgespeeld?

21,99

Op voorraad

Alex Schulman. De overlevenden. Angélique De Kroon. Vertaald uit het Zweeds]. Uitgeverij De Bezige Bij b.v., verschenen in 2021. 240 pagina’s. Eerste editie. 222 x 145 x 24 mm. 404 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 404 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.