De kleine prins: met tekeningen van de schrijver

AUTEUR(S): Antoine de Saint-Exupery, Antoine de Saint-Exupéry.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Laetitia De Beaufort-van Hamel.
UITGEVER: Uitgeversmaatschappij Ad Donker B.V..
JAAR: 2011.
PAGINA’S: 93.
FORMAAT: 223 x 157 x 9 mm.
GEWICHT: 234 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789061006398.


BESCHRIJVING

Dit prachtige moderne sprookje, geschreven voor jong en oud en schitterend geïllustreerd door de auteur, wordt over de hele wereld tot de klassieken gerekend.
De verteller, een piloot, verhaalt hoe hij na een noodlanding met zijn vliegtuig in de woestijn de kleine prins ontmoet. De wijze en betoverende verhalen die de kleine prins vertelt over de planeet waar hij woont met een hooghartige bloem, over de andere planeten die hij bezoekt met hun merkwaardige bewoners en over zijn gevecht met de slechte zaadjes, maken de kleine prins tot een verrukkelijke en onvergetelijke figuur.
Antoine de Saint Exupery (1900) was een Franse schrijver en vliegenier. Hij schreef De Kleine Prins een jaar voor zijn dood. In dienst van de geallieerden werd hij op de terugtocht van een verkenningsvlucht over de door de Duitsers bezet Frankrijk boven de Middellandse Zee door een Duitse jachtvlieger neergeschoten.

14,50

Op voorraad

Antoine de Saint-Exupery, Antoine de Saint-Exupéry. De kleine prins: met tekeningen van de schrijver. Laetitia De Beaufort-van Hamel. Uitgeversmaatschappij Ad Donker B.V., verschenen in 2011. 93 pagina’s. 223 x 157 x 9 mm. 234 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789061006398.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 234 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.