Uitverkocht

De hoofdstad

AUTEUR(S): Robert Menasse.

 

TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Paul Beers.
ORIGINELE TAAL: Duits.
UITGEVER: Singel Uitgevers (De Arbeiderspers).
JAAR: 2018.
PAGINA’S: 426.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 215 x 135 x 35 mm.
GEWICHT: 545 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789029523677.

 

BESCHRIJVING

Miezerige bureaucratie en grote gevoelens: een grote Europese roman

Brussel vormt het knooppunt van allerlei draden – en een varken loopt door de straten. EU-beambte Fenia Xenopoulou staat voor een lastige opgave. Ze moet het imago van de Europese Commissie opvijzelen via een groot jubileumevenement. Maar hoe? Haar collega Martin Susman ontwikkelt een idee dat een spook uit het verleden wakker maakt. Ondertussen staat commissaris Brunfaut eveneens voor een moeilijke opgave. Hij moet om politieke redenen een moordzaak laten rusten. En Alois Erhart, professor staathuishoudkunde, moet in een denktank voor de toekomst van Europa woorden uitspreken die zijn laatste zouden kunnen zijn. En wat doet Brussel? Het zoekt een naam – voor het varken dat door de straten rent.

De hoofdstad is Menasses langverwachte, grote roman over de Europese Unie. Hij verbleef jarenlang in Brussel om ter plaatse onderzoek te doen. Het boek was reeds bij verschijning een groot succes en werd bekroond met de Deutscher Buchpreis.

23,99

Uitverkocht

Robert Menasse. De hoofdstad. Paul Beers. Vertaald uit het Duits]. Singel Uitgevers (De Arbeiderspers), verschenen in 2018. 426 pagina’s. Eerste editie. 215 x 135 x 35 mm. 545 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789029523677.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 545 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.