De graaf van Montecristo

AUTEUR(S): Alexandre Dumas.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Jan H. Mysjkin.
ORIGINELE TAAL: Frans.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (LJ Veen Klassiek).
JAAR: 2012.
PAGINA’S: 1184.
DRUK: 4de editie.
FORMAAT: 228 x 150 x 55 mm.
GEWICHT: 1030 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789020413021.


BESCHRIJVING

‘De graaf van Montecristo’, de klassieker van Alexandre Dumas die zich afspeelt in het Frankrijk van de negentiende eeuw, vertelt het leven van de jonge zeeman Edmond Dantès. Het leven lacht Dantès toe, tot jaloerse ‘vrienden’ hem op de dag van zijn verloving valselijk van landverraad beschuldigen. Hij wordt ten onrechte opgesloten in de donkere kerkers van het Château d’If, waar hij veertien jaar zucht om gerechtigheid. Zijn te betreuren verloofde Mercédès heeft ondertussen, na jaren van trouw aan Dantès, toegestemd in een vreugdeloos huwelijk met zijn huichelachtige vijand Fernand. Als Dantès hoort van een verborgen schat op het eiland Montecristo, besluit hij te ontsnappen, de schat in handen te krijgen en deze te gebruiken om wraak te nemen op de drie mannen die hem in het verderf hebben gestort.
Vertaler Jan H. Mysjkin kreeg voor deze eerste volledige vertaling van ‘De graaf van Montecristo’ in het Nederlands de prestigieuze Elly Jaffé Prijs.

‘Het meeslependste boek ooit over wraakneming uit de wereldliteratuur.’ – A.F.Th. van der Heijden

25,00

Op voorraad

Alexandre Dumas. De graaf van Montecristo. Jan H. Mysjkin. Vertaald uit het Frans]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (LJ Veen Klassiek), verschenen in 2012. 1184 pagina’s. 4de editie. 228 x 150 x 55 mm. 1030 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789020413021.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 1030 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.