De Gentbrugse Meersen: voor elk wat wilds

AUTEUR(S): onbekend.

 

TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Femke Coopmans, Marnix Aerssens, Fien Matthys, Tom Sierens, Boris Snauwaert, Nicolas Vanermen, Nele Vanhooren, Sara Verbeeren.
UITGEVER: NATUURPUNT GENT VZW.
JAAR: 2017.
PAGINA’S: 317.
DRUK: Eerste editie.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Boek.
ISBN/EAN: 9789081287128.

 

BESCHRIJVING

Natuurpunt Gent en de Stad Gent presenteren met trots een nieuw boek over de Gentbrugse Meersen, boordevol prachtige foto’s en boeiende verhalen. Het boek vertelt hoe de natuur sinds de vroegste tijden het gebied heeft vormgegeven en hoe de mens er nadien zijn stempel op heeft gedrukt. Het toont de planten- en dierenrijkdom van de meersen, en geeft het de lezer inzicht in de ideeën die aan de basis liggen van de herinrichting van de Gentbrugse Meersen tot een ‘groenpool’ of groot park- en natuurgebied. Als kers op de taart gaat de opbrengst van de boekenverkoop integraal naar de aankoop van nieuwe gronden in de Meersen.

20,00

Op voorraad

[?]. De Gentbrugse Meersen: voor elk wat wilds. Femke Coopmans, Marnix Aerssens, Fien Matthys, Tom Sierens, Boris Snauwaert, Nicolas Vanermen, Nele Vanhooren, Sara Verbeeren. NATUURPUNT GENT VZW, verschenen in 2017. 317 pagina’s. Eerste editie. Staat: Nieuw (New). Boek.

INTERN ID: 9789081287128.
NUR: 130.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.