Uitverkocht

De filosofie van de heuvel: Op de fiets naar Rome

AUTEUR(S): Ilja Leonard Pfeijffer.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Gelya Bogatishcheva.
UITGEVER: Singel Uitgevers (De Arbeiderspers).
JAAR: 2010.
PAGINA’S: 208.
DRUK: 3de editie.
FORMAAT: 210 x 201 x 22 mm.
GEWICHT: 501 gram.
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789029573061.


BESCHRIJVING

Een dichter van ruim honderd kilo en een Russische fotografe besluiten op 1 juni 2008 kwart voor vier ’s middags om vanuit Leiden naar Rome te fietsen. Ze zijn niet getraind, vooral hij niet, en niet voorbereid. Zij heeft een gele mountainbike, waarvan het vooral belangrijk is dat hij geel is, hij heeft voor 95 euro een zesdehands Batavus racefiets gekocht bij de Turkse fietsenmaker om de hoek. Eenenveertig dagen later en 2600 kilometer verder komen ze aan op Campo de’ Fiori in het hart van de Eeuwige Stad.
Dit boek is hun gezamenlijk verslag, in woord en beeld, van een reis via Zoeterwoude-Dorp, Tilburg, Marseille, Genua en de hoeren van Pisa, over heuvels, bergen en cols, langs wijnkelders en wegrestaurants, parkeerplaatsen en snelwegen, badplaatsen en everzwijnen – een reis die hun leven heeft veranderd.
Een boek voor fietsers, dromers en voor alle mensen die beseffen dat je meer leert van een moeizame beklimming dan van een makkelijke afdaling en dat de weg belangrijker is dan het doel.

22,50

Uitverkocht

Ilja Leonard Pfeijffer. De filosofie van de heuvel: Op de fiets naar Rome. Gelya Bogatishcheva. Singel Uitgevers (De Arbeiderspers), verschenen in 2010. 208 pagina’s. 3de editie. 210 x 201 x 22 mm. 501 gram. Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 501 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.