De dood in haar handen

AUTEUR(S): Ottessa Moshfegh.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Tjadine Stheeman, Lidwien Biekmann.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij De Bezige Bij b.v..
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 254.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 222 x 145 x 25 mm.
GEWICHT: 423 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789403198606.


BESCHRIJVING

Tijdens de dagelijkse boswandeling met haar hond stuit Vesta Gul op een handgeschreven briefje. Er staat: ‘Haar naam was Magda. Niemand zal ooit weten wie haar heeft vermoord. Ik was het niet. Hier is haar lichaam.’ Vesta is van streek, ze is pasgeleden, na de dood van haar man, naar deze omgeving verhuisd en kent nog vrijwel niemand in de buurt. En ze is altijd al een beetje in de war. Het briefje wordt een obsessie en
ze richt zich volledig op deze onbekende vrouw: wie was zij en waarom moest zij dood?
Tijdens haar zoektocht wordt het mysterie alleen maar groter en beginnen realiteit en fantasie door elkaar heen te lopen. Dit leidt ertoe dat Vesta ook het duistere verleden met haar man onder ogen moet komen.
De dood in haar handen; is een meesterlijke combinatie van suspense, horror en gitzwarte komedie en Vesta is een onvergetelijke
onbetrouwbare verteller. Na Eileen; en Mijn jaar van rust en kalmte; slaat Ottessa Moshfegh opnieuw toe met een uiterst originele, stilistisch ijzersterke roman.

22,99

Op voorraad

Ottessa Moshfegh. De dood in haar handen. Tjadine Stheeman, Lidwien Biekmann. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij De Bezige Bij b.v., verschenen in 2020. 254 pagina’s. Eerste editie. 222 x 145 x 25 mm. 423 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 423 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.