De berenrug

AUTEUR(S): Dimitri Bontenakel.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 222.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 211 x 136 x 20 mm.
GEWICHT: 307 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028450387.

 

BESCHRIJVING

Wat weegt zwaarder, het eigen geluk of de zorg voor anderen?
Eind negentiende eeuw. Een natuurramp verwoest een afgelegen eiland diep in de Noord-Atlantische wateren. De bomen sterven af, oogsten mislukken, de vrouwen baren geen kinderen meer. In de steek gelaten door de rest van de wereld zijn de eilandbewoners op zichzelf aangewezen. De jonge Ellie voert haar eigen strijd. Haar stiefvader wil dat ze samen met hem de vuurtoren gaat bemannen terwijl de zoon van de eilanddokter haar als zijn toekomstige bruid ziet. Maar zij droomt zelf van een leven ver weg van het eiland.
Twee schipbreukelingen zetten de verhoudingen tussen de eilanders op scherp. Hoeveel regels zal de pastoor nog uitvaardigen om de gemeenschap aan zich te binden? Wat bezielde de schoolmeester om zijn huis op klaarlichte dag in brand te steken? Waarom stortte een kind zich van het klif? Het versterkt Ellies vastbeslotenheid aan het eiland te ontsnappen. Ze vindt een onverwachte bondgenoot. Maar wanneer haar droom werkelijkheid kan worden, moet ze een keuze maken.

21,99

Op voorraad

Dimitri Bontenakel. De berenrug. Wereldbibliotheek (Wereldbibliotheek), verschenen in 2020. 222 pagina’s. Eerste editie. 211 x 136 x 20 mm. 307 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 307 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.