De avonturen van Alice in Wonderland en Achter de spiegel en Wat Alice daar aantrof

AUTEUR(S): Lewis Carroll.

 

TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): John Tenniel, Nicolaas Matsier.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Singel Uitgevers (Atheneaeum – Polak & van Gennep).
JAAR: 2012.
PAGINA’S: 248.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 225 x 142 x 20 mm.
GEWICHT: 444 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789025369958.

 

BESCHRIJVING

De avonturen van Alice in Wonderland & Achter de spiegel en wat Alice daar aantrof </i>worden gerekend tot het beste van de nonsensliteratuur, maar ze gaan wel degelijk ergens over. In de werelden die Alice binnenrolt buitelen ontmoetingen met fabeldieren en rare figuren over elkaar heen, tot de lezer zich afvraagt waar de grens ligt tussen fantasie en werkelijkheid. In de echte wereld was de invloed van die ervaring in elk geval gigantisch: nog steeds verschijnen talloze theater- en filmbewerkingen, en beide klassieke sprookjes zijn vertaald in bijna alle talen, voor jong en oud.

Charles Lutwidge Dodgson (1832-1898) was deken in de Anglicaanse Kerk, wiskundige, fotograaf en schrijver van kinderboeken, onder het pseudoniem Lewis Carroll. Hij was dol op wiskundige problemen en spelletjes.

Nicolaas Matsier is schrijver en vertaler. Hij vertaalde werk van onder meer Xenofon, Alfred Jules Ayer, Stefan Themerson, Leon Garfield en Gaston Bachelard.

31,99

Op voorraad

Lewis Carroll. De avonturen van Alice in Wonderland en Achter de spiegel en Wat Alice daar aantrof. John Tenniel, Nicolaas Matsier. Vertaald uit het Engels]. Singel Uitgevers (Atheneaeum – Polak & van Gennep), verschenen in 2012. 248 pagina’s. Eerste editie. 225 x 142 x 20 mm. 444 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789025369958.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 444 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.