De afstand

AUTEUR(S): Joost Devriesere.

 

TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Linkeroevers Uitgevers NV (Houtekiet).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 272.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 220 x 140 x 23 mm.
GEWICHT: 367 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789089248558.

 

BESCHRIJVING

‘De afstand brengt ons dichterbij’, dat is de slagzin van en de gedachte achter De afstand, een boek vol brieven die telkens twee auteurs tussen eind maart en midden april aan elkaar hebben gericht.

Uit De afstand blijkt dat de auteurs, net als de niet-schrijvende Vlaming, elk op hun manier omgaan met de huidige gezondheidscrisis en de opgelegde maatregelen.

Het resultaat is een boeiend tijdsdocument over een unieke periode in de moderne geschiedenis. Tegelijk is het ook een fraai vormgegeven boek dat tal van thema’s aanraakt: de onderhuidse angst en het isolement natuurlijk, maar evengoed de hoop op een andere, betere samenleving na Covid-19. De afstand bevat dan ook een lach en traan, en tal van persoonlijke ontboezemingen die in normale omstandigheden onuitgesproken zouden blijven. Zo doen de auteurs ook ‘afstand’ van hun diepste zielenroerselen.

21,99

Op voorraad

Joost Devriesere. De afstand. Linkeroevers Uitgevers NV (Houtekiet), verschenen in 2020. 272 pagina’s. Eerste editie. 220 x 140 x 23 mm. 367 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 322.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 367 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.