Boven water

AUTEUR(S): MARGARET ATWOOD.


TAAL: Nederlands.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Prometheus, Uitgeverij (Prometheus).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 238.
DRUK: 4de editie.
FORMAAT: 214 x 134 x 20 mm.
GEWICHT: 319 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789044637755.


BESCHRIJVING

‘Hij staat bij de omheining met zijn rug naar me toe en kijkt naar de tuin. Het late middaglicht valt schuin tussen de stammen op de heuvel door op hem en hult hem in een oranje nevel; hij is onscherp alsof ik hem onder water zie. Hij is zich ervan bewust geworden dat hij een indringer was: de hut, de omheining, de vuren en de paden waren schendingen. Hij wil er een eind aan maken, hij wil de grenzen uitwissen, hij wil dat het bos weer overwoekert wat hij het door zijn verstand heeft ontnomen: hij wil zijn fouten goedmaken.’

Een Canadese vrouw gaat op zoek naar haar vader, die spoorloos verdwenen is. Deze zoektocht blijkt uiteindelijk niet alleen een zoektocht naar haar vader, maar ook een zoektocht naar zichzelf. Boven water is een fenomenaal verhaal over rouw, verlies en ouderschap, geschreven in briljant, vlijmscherp proza.

Margaret Atwood (Ottawa, 1939) wordt beschouwd als de ‘grande dame’ van de Canadese literatuur. Met haar talloze romans, gedichten en verhalenbundels heeft ze een miljoenenpubliek verworven. Haar werk is in meer dan veertig talen verschenen en De blinde huurmoordenaar werd in 2000 bekroond met de Booker Prize. Ze woont in Toronto.

‘Atwoods meest intense roman.’
Joost de Vries, De Groene Amsterdammer

‘Een van de belangrijkste romans van de twintigste eeuw.’
The New York Times

15,00

Op voorraad

MARGARET ATWOOD. Boven water. Vertaald uit het Engels]. Prometheus, Uitgeverij (Prometheus), verschenen in 2019. 238 pagina’s. 4de editie. 214 x 134 x 20 mm. 319 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789044637755.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 319 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.