Biecht van een moordenaar: verteld in één nacht : roman

AUTEUR(S): Joseph Roth.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Els Snick, Elly Schippers.
ORIGINELE TAAL: Duits.
UITGEVER: Uitgeverij Atlas Contact b.v. (L.J. Veen Klassiek).
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 186.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 210 x 135 x 18 mm.
GEWICHT: 272 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789020415179.


BESCHRIJVING

De Rus Goloebtsjik beweert een moord te hebben gepleegd. Ook beweert hij een spion te zijn, en de bastaardzoon van een prins. Jaren later vertelt hij zijn verhaal, dat wordt opgeschreven door een enigszins alcoholische schrijver, in één lange nacht in een duister restaurantje aan de Linkeroever in Parijs. Maar als Goloebtsjik uitverteld is, neemt zijn verhaal een wending die zelfs hij niet had kunnen voorzien. De onbetrouwbaarheid van deze nachtelijke vertelling weerspiegelt de wankele en ondoorgrondelijke situatie van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk aan de vooravond van de Russische Revolutie. De zoektocht van Goloebtsjik door het ‘Oude Europa’ van Odessa tot Parijs naar zijn vader, zijn thuisland en ook naar wraak heeft tegelijkertijd veel weg van Roths eigen eindeloze vlucht nadat hij Duitsland voorgoed had verlaten.

Biecht van een moordenaar , oorspronkelijk uit 1936, verschijnt nu in een geheel nieuwe vertaling van Elly Schippers, die eerder de vertaling van Vlucht zonder einde verzorgde.

16,99

Op voorraad

Joseph Roth. Biecht van een moordenaar: verteld in één nacht : roman. Els Snick, Elly Schippers. Vertaald uit het Duits]. Uitgeverij Atlas Contact b.v. (L.J. Veen Klassiek), verschenen in 2016. 186 pagina’s. Eerste editie. 210 x 135 x 18 mm. 272 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789020415179.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 272 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.