Bezorgde brieven: Over de wereld van onze kinderen

AUTEUR(S): Jan Terlouw, Marjan Minnesma.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij Balans B.V..
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 17,50.
FORMAAT:
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789463821605
.


BESCHRIJVING

Een aanstekelijke en inventieve briefwisseling tussen twee gedreven mensen over de allesbepalende rol van het klimaat voor een leefbare toekomst en welke andere aanpak van problemen nodig is.

Twee bondgenoten, twee stemmen die oproepen in actie te komen om de wereld van onze kinderen leefbaar te houden. In dit brievenboek beschrijven Marjan Minnesma en Jan Terlouw hun zorgen over de steeds snellere klimaatverandering, over de bedreigingen van de natuur en de mensheid. Maar het zijn geen doemberichten die ze elkaar sturen. Met veel kennis van zaken komen ze met mogelijke en haalbare oplossingen, alternatieven die milieuvervuiling kunnen tegengaan, nieuwe energiebronnen, een andere aanpak van de problemen dan tot nu toe. Bezorgde brieven is de aanstekelijke, inventieve en uitdagende briefwisseling tussen twee gedreven mensen die het opnemen voor hun kinderen en kleinkinderen en willen laten zien hoe het klimaat een allesbepalende rol speelt voor een leefbare toekomst.

17,50

Op voorraad

Jan Terlouw, Marjan Minnesma. Bezorgde brieven: Over de wereld van onze kinderen. Uitgeverij Balans B.V., verschenen in 2021. 17,50 pagina’s. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 740.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.