Apeirogon

AUTEUR(S): Colum McCann.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Frans Van der Wiel.
ORIGINELE TAAL: Engels.
UITGEVER: Uitgeverij De Harmonie B.V..
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 514.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 222 x 151 x 42 mm.
GEWICHT: 758 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789463360852.


BESCHRIJVING

apeirogon: een figuur met een ontelbaar oneindig aantal zijden

De Palestijn Bassam Aramin en de Israëliër Rami Elhanan zijn allebei vader van een dochter en allebei worden ze geconfronteerd met het ergste dat een ouder kan overkomen: het verlies van een kind, door oorlogsgeweld. Colum McCann vertelt in Apeirogon de onthutsende, waargebeurde verhalen van Aramin en Elhanan, de een aan de ene, de ander aan de andere kant van het Palestijns-Israëlische conflict. McCann neemt geen stelling, maar belicht hun geschiedenissen van alle zijden en geeft zo inzicht in hun mysterieuze wereld en tegelijkertijd brute realiteit.

Apeirogon is een caleidoscopische roman, waarin het verhaal wordt afgewisseld met flarden geschiedenis, geluiden, citaten en herinneringen.

Colum McCann is de auteur van onder andere Laat de aarde draaien waarvoor hij de National Book Award en de Dublin Impac Award kreeg toegekend. Zijn roman Trans-Atlantisch werd genomineerd voor de Man Booker Prize.

24,90

Op voorraad

Colum McCann. Apeirogon. Frans Van der Wiel. Vertaald uit het Engels]. Uitgeverij De Harmonie B.V., verschenen in 2019. 514 pagina’s. Eerste editie. 222 x 151 x 42 mm. 758 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789463360852.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 758 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.