Alleen op de wereld

AUTEUR(S): Hector Malot.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Charlotte Dematons, Tiny Fisscher.
UITGEVER: Gottmer Uitgevers Groep b.v. (Gottmer).
JAAR: 2016.
PAGINA’S: 287.
DRUK: 3de editie.
FORMAAT: 248 x 178 x 34 mm.
GEWICHT: 1069 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789025761844.


BESCHRIJVING

Alleen op de wereld is het klassieke verhaal van Hector Malot over vondeling Rémi op zijn reis door Frankrijk. Deze schitterende editie werd geïllustreerd door Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons.

De reis van vondeling Rémi
Het geliefde Alleen op de wereld is niet weg te denken uit de canon van kinderboeken die al generaties lang een gevoelige snaar weten te raken. Het is het verhaal van de 8-jarige vondeling Rémi die door zijn pleegouders aan straatmuzikant Vitalis wordt verkocht. Daarmee begint zijn lange zwerftocht door het 19e-eeuwse Frankrijk, waarin hij er na de dood van Vitalis helemaal alleen voor komt te staan.

Vertaald en bewerkt door Tiny Fisscher
Dankzij de toegankelijke bewerking door Tiny Fisscher kan een nieuwe lichting lezers snikken om het lot van vondeling Rémi. De nieuwe, soepele vertaling maakt deze editie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Illustraties van Charlotte Dematons
Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons maakte de illustraties voor deze prachtige uitgave. Ter inspiratie volgde ze de route die Rémi door Frankrijk heeft afgelegd. Het resultaat liegt er niet om: schitterende illustraties, die het mooie, maar desolate Franse platteland en het harde leven in de stad op unieke wijze weergeven.

25,99

Op voorraad

Hector Malot. Alleen op de wereld. Charlotte Dematons, Tiny Fisscher. Gottmer Uitgevers Groep b.v. (Gottmer), verschenen in 2016. 287 pagina’s. 3de editie. 248 x 178 x 34 mm. 1069 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: 9789025761844.
NUR: 280.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 1069 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.