Alle mensen zijn sterfelijk

AUTEUR(S): Simone De Beauvoir.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): Greetje Van den Bergh.
ORIGINELE TAAL: Frans.
UITGEVER: NBC – Orlando (Uitgeverij Orlando).
JAAR: 2020.
PAGINA’S: 352.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 223 x 149 x 37 mm.
GEWICHT: 611 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Hardback / harde kaft / gebonden.
ISBN/EAN: 9789493081772.


BESCHRIJVING

De befaamde roman Alle mensen zijn sterfelijk van de Franse filosoof en schrijver Simone de Beauvoir is het verhaal van de veertiende-eeuwse Italiaanse edelman Fosca, die niets liever wil dan de wereld overheersen en daarom een onsterfelijkheidselixer drinkt. Hij ontdekt dat zijn onsterfelijkheid echter meer nadelen dan voordelen heeft.

Het is ook het verhaal van de ambitieuze actrice Régine, die Fosca ontmoet in de twintigste eeuw nadat hij door de geschiedenis is gereisd als vertrouweling van Karel V, als ontdekkingsreiziger en als revolutionair tijdens de Franse Revolutie. Régine vindt het onverdraaglijk dat haar roem even kortstondig is als haar leven. Wanneer ze Fosca tot haar minnaar weet te maken waant ze zich gereed voor de eeuwigheid.

24,99

Op voorraad

Simone De Beauvoir. Alle mensen zijn sterfelijk. Greetje Van den Bergh. Vertaald uit het Frans]. NBC – Orlando (Uitgeverij Orlando), verschenen in 2020. 352 pagina’s. Eerste editie. 223 x 149 x 37 mm. 611 gram. Staat: Nieuw (New). Hardback / harde kaft / gebonden.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 302.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 611 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.