Adolf Hitler: opkomst en ondergang

AUTEUR(S): Volker Ullrich.


TAAL: Nederlands.
MEDEWERKER(S): EDWIN KRIJGSMAN, Ronald Jonkers, Marcel Misset, Jan Siersma, Pieter Janssens, Eric Strijbos, Huub Stegeman.
ORIGINELE TAAL: Duits.
UITGEVER: Singel Uitgevers (De Arbeiderspers).
JAAR: 2019.
PAGINA’S: 775.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 235 x 154 x 55 mm.
GEWICHT: 1469 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789029536165.


BESCHRIJVING

De nieuwe grote Hitler-biografie van onze tijd – complete, gedundrukte editie

Wie was Hitler werkelijk? In zijn monumentale biografie doet de gerenommeerde Duitse historicus Volker Ullrich een uiterst ambitieuze poging om grip te krijgen op het grootste raadsel van de moderne geschiedenis. Op basis van het laatste onderzoek en tal van nieuwe bronnen maakt hij korte metten met allerlei mythen en laat hij de mens achter de “Führer’ zien. Daarbij worden alle facetten van zijn persoonlijkheid belicht: zijn afstotelijke maar ook zijn aantrekkelijke kanten, zijn vriendschappen en relaties met vrouwen, zijn complexen en moorddadige drijfveren, en de onmiskenbare gaven en talenten die zijn opmars mogelijk maakten.

Zonder Hitler zijn de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust ondenkbaar. Maar alleen door diens persoonlijkheid in samenhang met de Duitse samenleving te bestuderen laat zich verklaren hoe deze rampen zich konden voltrekken en welke plaats de dictator in de geschiedenis inneemt.

59,00

Op voorraad

Volker Ullrich. Adolf Hitler: opkomst en ondergang. EDWIN KRIJGSMAN, Ronald Jonkers, Marcel Misset, Jan Siersma, Pieter Janssens, Eric Strijbos, Huub Stegeman. Vertaald uit het Duits]. Singel Uitgevers (De Arbeiderspers), verschenen in 2019. 775 pagina’s. Eerste editie. 235 x 154 x 55 mm. 1469 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: 9789029536165.
NUR: 320.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 1469 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.