51 manieren om de liefde uit te stellen

AUTEUR(S): Erik Lindner.


TAAL: Nederlands.
UITGEVER: Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot).
JAAR: 2021.
PAGINA’S: 320.
DRUK: Eerste editie.
FORMAAT: 209 x 131 x 31 mm.
GEWICHT: 441 gram.
STAAT: Nieuw (New).
UITVOERING: Paperback / zachte kaft / gelijmd.
ISBN/EAN: 9789028211094.


BESCHRIJVING

Kan je iemand tevoorschijn schrijven die er niet is?

In een bar in San Sebastián zwaait een vrouw naar een man. Zij is visagiste voor speelfilms en hij is een journalist die wil schrijven over het onafhankelijkheidsstreven van de Basken. Er ontspint zich een kortstondige maar hartstochtelijke verhouding, waarin hun taalprobleem van secundair belang blijkt. Na zijn terugreis zoekt hij haar in de films waar zij aan meewerkte en die hem telkens nieuwe verhalen vertellen.

Erik Lindner brengt in deze krachtige maar subtiele roman een hommage aan een vrouw die achter de schermen werkt en haar leven aan de film heeft geschonken. Een vrouw die haar eigen schoonheid verbergt door de schoonheid van anderen te accentueren. 51 manieren om de liefde uit te stellen is een kritische ode aan de cinema. Maar bovenal is het een geraffineerd vervlochten werk over de liefde, die een onverwacht lange adem heeft en maakt dat men de ander verstaat.

22,50

Op voorraad

Erik Lindner. 51 manieren om de liefde uit te stellen. Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. (Uitgeverij Van Oorschot), verschenen in 2021. 320 pagina’s. Eerste editie. 209 x 131 x 31 mm. 441 gram. Staat: Nieuw (New). Paperback / zachte kaft / gelijmd.

INTERN ID: Ontbreekt.
NUR: 301.
LCCN: Onbekend.
DCC: Onbekend.
LCC: Onbekend.

Gewicht 441 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.