Ontdek ons kwalitatief aanbod boeken. 30/01/2015 – Posted in: Boekbesprekingen

In een steeds meer globaliserende wereld hebben mensen meer dan ooit nood aan houvast. Meer specifiek gaan ook veel lezers op zoek naar verdieping, binnen zijn of haar interessegebied. Boekhandel Limerick offreert U een eigenzinnige selectie boeken, steeds gericht op kwaliteit en actualiteit. Zowel binnen literatuur, non-fictie, poëzie als kinderboeken zal U een divers en kwalitatief hoogstaand aanbod vinden.

Boeken verdwijnen bij Boekhandel Limerick ook niet na enkele maanden al van de rekken, neen, ze krijgen de tijd om gevonden te worden en U uit te nodigen eens rustig te komen snuisteren.

Binnen de Nederlandstalige Literatuur, die overigens netjes apart staat opgedeeld, besteedt Boekhandel Limerick naast de “grote” schrijvers ook gepaste aandacht aan goede debuten en korte verhalen.

Vertaalde Wereldliteratuur wordt o.a. gekleed door de Perpetua-reeks, Coppens & Frenks, de Bezige Bij Klassieken, Privé-Domein, de Russische Bibliotheek of Menken, Kasander & Wigman, naast uiteraard het beste van nu.

Engelstalige, Franse en Duitse Literatuur verenigt klassiekers met hun hedendaagse opvolgers en ook een zeer ruime brok Geschiedenis biedt zich aan in 4 talen; Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Filosofie, Psychologie en Wetenschap tonen U een doorslag van wat er binnen deze domeinen reilt en zeilt.

Zelfs de Loeb Classical Library ( Latijn-Engels, Grieks-Engels ) vindt U bij onze uitgebreide kast Klassieken terug!

En exclusief voor Vlaanderen bieden wij u ook Zweedse Literatuur aan. Er is een steeds groeiend aanbod in de winkel en wat we niet hebben staan kunnen we snel en voordelig voor u bestellen!

« Column // Vooruit achteruit